Voksne hunde til salg

 

Maicy

Rebekka Keller Grying
Solbærvangen 56
2765 Smørum
Pomeranian
Hundens navn: Maicy
Alder: 2 år
Køn: Tæve
Steriliseret: Nej
Farve:9:9Orange/Sort
25 70 17 90
E-mail: mortengryning@gmail.com


Pga. forskellige private forhold, kan vi ikke længere give vores hund (Maicy) den tid og opmærksom som hun har behov for. Vi ønsker derfor at finde et godt hjem til hende hurtigst muligt.

Maicy er kærlig og udadvendt. Hun har gået til hundetræning I 2 sæsoner, og lystre – for det meste – på kommandoer som dæk, sit, kurv og pote. Hun kommer godt ud af det med andre hunde, men er også meget selvstændig. Hun er lille af sin race, og vejer lige over 2kg. Hun har ikke brug for meget motion i dagligdagen, og nyder at komme ud at gå en kort tur minimum en gang dagligt. Hun kan dog sagtens gå lange ture også.

Maicy har en tendens til at gø i perioder. Vi har forsøgt at træne det væk, men det er ikke lykkedes så godt. En mere erfaren ejer vil måske kunne forbedre det. Hun lystrer på kom og stop, så det er til stoppe hvis hun går i gang – fx ved at kalde hende ind fra haven. Hun sover i en kurv i vores soveværelse.

Hun er god sammen med børn, og viser sin kærlighed ved at slikke på barnet eller prøve at hjælpe det. Hun kan godt være territorial hvis hun har fået en godbid og derved knurre eller advare for at beskytte hendes ”bytte”, men plejer dog at aflevere hvis man er insisterende. Hun elsker at lege med andre hunde og elsker at hilse når hun er på tur – også selv om hun har en sjov måde at vise det på 😊