Indmeldelse i klubben

Et medlemskab af Klubben for Små Selskabshunde har mange fordele. Først og fremmest er klubben et netværk for ejere og interesserede af vore racer. Her kan man møde ligesindede med samme passion, få en dialog med erfarne opdrættere, nybagte hvalpekøbere og mange andre.

Et medlemskab af Klubben for Små Selskabshunde giver adgang til klubbens mange arrangementer. Klubben afholder årlige træf/møder indenfor de enkelte racer. Her kan hele familien sammen med hundene nyde en dag eller en weekend med sjov og alvor i passende doser. Endelig arrangerer klubben 1, 2 & 3 dages eksteriør-udstillinger med anerkendte dommere fra hele verden.

Ved et medlemskab af Klubben for Små Selskabshunde modtager man det meget roste klubblad Lille Hund, som via faglige artikler, historier og breve fra medlemmer og mange farverige billeder er et højdepunkt, når det 5 gange årligt hentes i postkassen.

Ønsker Du / I medlemskab af Klubben for Små Selskabshunde er der flere muligheder:

Udfyld skemaet nedenfor.

og indbetal via netbank til konto 9741 0003342441
( from abroad SWIFT-BIC: FrosDK21
IBAN: DK7897410003342441
pls. include the. flw. info: Name, Address and breed(s)  )
med oplysning om navn og adresse samt race(r)

Hvis du har problemer med skemaet så send en e-mail til medlemskartotek@canis-minor.dk

Priser:

Indmeldelse gældende for kalenderåret:
Enkelt person: 425,00 kr
Udenlandske medlemmer: 505,00 kr (husk at du skal vælge at betale alle omk. ved overførsel -  både i afsender og modtagebank)

Indmeldelse efter 1.juli:
Enkelt person: 200,00 kr
Udenlandske medlemmer: 285,00 kr (husk at du skal vælge at betale alle omk. ved overførsel - både i afsender og modtagebank)

Betales der fuldt kontingent efter 1. november, gælder abonnementet også for det følgende år.
Reduceret kontingent:
Hustand: 175,00 kr. (som hovedmedlemmet - dog uden at modtage bladet Lille Hund)

Interessemedlemmer: 350,00 kr. (medlemmer, der ikke ejer en race i KSS, men blot vil støtte klubben).

Indmeldelse i KSS

Vigtigt

Husk også at overføre kontingentet til vores konto. Se ovenfor.

Vigtig: Du er IKKE medlem før vi har modtaget din indbetaling på det fulde beløb. Angiv venligst dit navn i tekstfeltet til modtageren ved indbetaling.

Når vi har registreret din indbetaling og oprettet dig i vores medlemskartotek samt på hjemmesiden, vil du modtage et velkomstbrev via e-mail bl.a. med login og adgangskode til hjemmesiden.

Betingelser for medlemskab

Betingelser for Medlemskab
Ved sin indmeldese accepterer du ligeledes at modtage nyhedsbrevet fra klubben (KSS) samt det trykte medlemsblad "Lille Hund" samt at vi må dele dine medlemsoplysninger med den til enhver tid valgte racerepræsentant for din race.

Opbevaring og sletning af medlemsoplysninger
Vi overholder GPDR fra EU/datatilsynet og deler ikke dine oplysninger med 3. part. Ved udmeldelse gemmes dine oplysninger i 2 år (af hensyn til evt. gen-indmeldelse mv.) hvorefter oplysningerne slettes permanent.